Workshop Zingeving na je 40ste

 

Workshop Zingeving na je 40ste

Ontdekken wat je wilt en kunt in de levensfase waarin je zit.

Herken je dit?

Je bent de 40 gepasseerd, je hebt een leuke baan en een fijn gezin, maar je voelt  je onrustig. Of je hebt geen kinderen en je zoekt hoe je van betekenis kunt zijn in het leven. Je bent rond de 50 en de kinderen zijn het huis uit. Je ouders zijn weggevallen. Of de overgang dwingt je een pas op de plaats te maken

Betekenis geven

Op dit soort momenten in het leven kom je voor de vraag te staan: hoe richt ik mijn leven verder in? Wat vind ik de moeite waard? Hoe geef ik betekenis aan mijn leven? Het zijn heel persoonlijke vragen. En ze nodigen je uit om je eigen persoonlijk antwoord te vinden. 

De workshop

De workshop Zingeving na je 40ste biedt je gelegenheid te onderzoeken wat je werkelijk bezighoudt. En wat voor jou de moeite waard is op dit moment in het leven. Trainers Gabriëlle Gieling (coach) en Claartje Sadée (yogadocent) – beiden inmiddels de 50 gepasseerd! – hebben een afwisselend en interactief programma samengesteld. Je gaat met je eigen vraag aan de slag én er is ruimte om ervaringen te delen met andere vrouwen. Voor en na de pauzes doen we eenvoudige adem- en yogaoefeningen.   

Wat ga je doen?

In de ochtend kijk je naar de verschillende levensfasen die je al doorlopen hebt. Wat leer je daaruit over je persoonlijke waarden en kwaliteiten?  Welke dingen passen niet meer bij je en wil je achter je laten? Wat heb je niet gedaan wat je wel had willen doen? In de middag onderzoek je waar je behoeften liggen en wat je verlangens zijn. Als je daarin stappen wilt zetten, wat heb je daarvoor al in je rugzak en wat nog niet? Welke belemmeringen ervaar je?

Hoe ga je de deur uit?

Je hebt meer inzicht gekregen in waar je in deze fase van je leven staat, wat er met je gebeurt en wat van betekenis is voor jou. Ook weet je welke ingrediënten je nodig hebt om een volgende stap te zetten. En niet te vergeten voel je je geïnspireerd en gesteund door de verhalen van andere vrouwen.

Datum en tijdstip

Datum nader te bepalen.

10:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur)

Locatie

Cordium De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen

Kosten

€ 155,– (incl. Btw particulieren en excl. BTW bij betaling door bedrijven en organisaties)

Inclusief koffie, thee en een heerlijke, uitgebreide lunch

Aantal deelnemers

I.v.m. met de coronamaatregelen maximaal 10 deelnemers.

Voorbereiding

Na inschrijving ontvang je van ons een korte vragenlijst ter voorbereiding. 

Aanmelden

coaching@gabriellegieling.nl

Meer informatie:

0611242437 

www.gabriellegieling.nl

www.senseofyoga.nl